ua en ru

Група "Гірські машини" в 2010 р. вийшла на ринки збуту Узбекистану, Македонії і Грузії

Група "Гірські машини" в 2010 р. розширила ринки збуту, експортувавши гірничо-шахтне устаткування в Узбекистан (АТ "Навоїйський ГМК"), Македонію (рудник "Саса Дооел") і Грузію (холдинг "Джорджіан манганезі"). Про це повідомляється в прес-релізі компанії, розміщеному на офіційному сайті СКМ.
"У 2011 р. ми плануємо збільшити в 2 рази частку експортних продажів у виручці компанії. Зростання буде забезпечено не тільки за рахунок збільшення поставок на вже існуючі ринки - це Росія, Білорусь, Казахстан і Македонія, а й завдяки експорту продукції в інші зарубіжні країни", - заявив директор з маркетингу та продажу "Гірські машини" Максим Некрасов.
Серед нових ринків збуту групи "Гірські машини" - Болгарія, В'єтнам, Вірменія, Словенія, Румунія, Чорногорія та Іран.
Крім того, для посилення присутності в стратегічно важливих країнах група "Гірські машини" в 2011 р. відкриє торгові представництва в Росії, Казахстані, В'єтнамі та Індії.
Нагадаємо, група "Гірські машини" - машинобудівний холдинг з виробництва гірничо-шахтного устаткування. Її діяльність зосереджена на виробництві та комплексних постачаннях устаткування для гірничо-видобувної галузі. До Групи "Гірські машини" входять ВАТ "Дружківський машинобудівний завод", ЗАТ "Горлівський машинобудівник", ВАТ "Донецький енергозавод", ВАТ "Донецькгірмаш", ВАТ "Свердловський машинобудівний завод", ВАТ "Кам'янський машинобудівний завод" (Росія), ТОВ " Інженерно-технічний центр "Гірські машини" і ТОВ "Гірські машини - Система якості".