ua en ru

Група "Економічний розвиток" готова підтримати проект Порошенка щодо змін до Конституції

Депутатська група Верховної Ради України "Економічний розвиток" буде голосувати за законопроект про внесення змін до Конституції України, запропоновані Президентом України Петром Порошенком.

Депутатська група Верховної Ради України "Економічний розвиток" буде голосувати за законопроект про внесення змін до Конституції України, запропоновані Президентом України Петром Порошенком. Про це журналістам в кулуарах парламенту заявив член депутатської групи "Економічний розвиток" Ярослав Сухий, передає кореспондент РБК-Україна.

"У першому читанні ми обов'язково будемо голосувати за внесення змін до Конституції. Надалі потрібно буде працювати над внесенням поправок, адже у нас теж є певні свої поправки і зауваження до тексту змін до Конституції. Це стосується питання процедури кадрових призначень Президентом. Але процес змін Конституції треба починати, навіть якщо цього не хоче "Батьківщина". Ця сила ніколи не була налаштовані на конструктив, вони хочуть зірвати процес внесення змін у Конституцію, щоб цей парламент був розпущений. Головна мета "Батьківщини", щоб Тимошенко зайшла в нову Раду", - заявив Сухий.