ua en ru

Гройсмана просять не направляти в регламентний комітет звернення про відкликання Мартиненка

Гройсмана просять не направляти в регламентний комітет звернення про відкликання Мартиненка Нардепа від "Народного фронту" Микола Мартиненко

Народний депутат України від "Блоку Петра Порошенко" Сергій Лещенко просить голову Верховної Ради України Володимира Гройсмана не направляти в регламентний комітет звернення про відсторонення нардепа від "Народного фронту" Миколи Мартиненка з посади голови парламентського комітету. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Звернувся до Гройсмана, щоб він не розписував на регламентний комітет Ради моє звернення про відкликання Мартиненка з посади голови енергетичного комітету парламенту", - написав Лещенко.

Він пояснив це тим, що регламентний комітет Ради знаходиться під контролем "Народного фронту".

"І не просто "Народного фронту" - під контролем Павла Пинзеника, багаторічного помічника того ж Мартиненка, який зараз під слідством у Швейцарії", - пояснив Лещенко.

Звернувся до Гройсмана, аби він не розписував на регламентний комітет Ради моє звернення про відкликання Мартиненка з по...

Posted by Сергій Лещенко on 27 Март 2015 г.

Нагадаємо, стосовно Мартиненко відкрито кримінальне провадження прокуратурою Швейцарії. Його підозрюють в отриманні хабара в розмірі 30 млн франків.

У зв'язку з цим в Раді ініціювали відставку Мартиненка з посади голови комітету ПЕК.