ua en ru

Гройсман заявив про готовність правоохоронних органів до проведення Євробачення-2017

Гройсман заявив про готовність правоохоронних органів до проведення Євробачення-2017 Фото: Володимир Гройсман

Прем'єр зазначив, що ведеться велика підготовча робота

Голова Кабінету міністрів України Володимир Гройсман заявив про готовність правоохоронних органів до проведення Євробачення-2017. Про це він сказав в ході розширеного засідання колегії Міністерства внутрішніх справ України, передає прес-служба Кабміну.

"У нас є подія, яка відбувається, у травні - це "Євробачення", (до якої) маємо бути готовими. Знаю, що ведеться велика підготовча робота, але нам треба дуже серйозно працювати над тим, щоб усі заходи безпеки були на належному рівні. В принципі, ми готові", - підкреслив прем’єр-міністр.

Нагадаємо, раніше у навчальному центрі Національної гвардії України в Нових Петрівцях пройшли тактико-спеціальні навчання силовиків з питань безпеки на час проведення Євробачення-2017.

Зокрема, правоохоронці відпрацювали тактику дій по припиненню групових порушень громадського порядку, практичні дії пожежно-рятувальних підрозділів, також відпрацювали тактику дій в аеропорту "Бориспіль" під час прибуття офіційних делегацій, розблокування автотраси і звільнення заручників, захоплених потенційними терористами.