ua en ru

Євробачення 2017: під Києвом пройшли масштабні навчання силовиків

Євробачення 2017: під Києвом пройшли масштабні навчання силовиків Фото: під Києвом пройшли масштабні навчання силовиків до Євробачення-2017

В Нових Петрівцях пройшли тактико-спеціальні навчання з питань безпеки під час Євробачення-2017

У навчальному центрі Національної гвардії України у Нових Петрівцях пройшли тактико-спеціальні навчання силовиків з питань безпеки на час проведення Євробачення-2017. Про це повідомляє пресс-служба МВС України.

"В навчальному центрі Національної гвардії України у Нових Петрівцях завершилися тактико-спеціальні навчання з питань безпеки під час міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2017. У фінальній фазі було задіяно 600 правоохоронців і 50 одиниць техніки Національної поліції, Національної гвардії, Державної служби з надзвичайних ситуацій і Держприкордонслужби. Навчання пройшли під головуванням першого заступника міністра внутрішніх справ України Сергія Ярового", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, правоохоронці відпрацювали тактику дій по припиненню групових порушень громадського порядку, практичні дії пожежно-рятувальних підрозділів, відпрацювання в аеропорту "Бориспіль" під час прибуття офіційних делегацій, розблокування автотраси і звільнення заручників, захоплених потенційними терористами.

altaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltalt

Фото: під Києвом відбулися навчання до Євробачення-2017

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під час Євробачення, для забезпечення порядку, привернуть близько 10 тис. поліцейських, військовослужбовців Нацгвардії, працівників Держприкордонслужби та ДСНС