ua en ru

Гройсман заявив про готовність уряду допомогти Львову із вирішенням проблем з відходами

Гройсман заявив про готовність уряду допомогти Львову із вирішенням проблем з відходами Фото: Володимир Гройсман

На думку голови Львівської ОДА, проблема носить суто технічний характер

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив про готовність уряду допомогти Львову із вирішенням проблем з відходами. Про це він заявив сьогодні в ході засідання уряду, передає кореспондент РБК-Україна.

"У нас була дуже хороша робоча поїздка у Львів. Ми зустрічалися з людьми, з міською радою, міським головою. Я вважаю, що вони цілком можуть узгодити спільний план дій. Єдине, що там є питання кризи довіри між ними. Але давайте, можливо, ми надамо наше посередництво, якщо потрібно, щоб допомогти вирішити проблему", - сказав він.

При цьому, на думку голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки, який був присутній на засіданні уряду, владі Львова необхідно зосередити необхідні грошові кошти і спрямувати їх на вирішення цього питання.

"Сьогодні міська влада Львова має працювати над тим, щоб маючи на своїх депозитних рахунках кілька сотень мільйонів гривень, мені здається, просто треба сконцентрувати кошти і вирішити цю проблему, тому що вона носить суто технічний характер. Фінансового ресурсу сьогодні у місцевих органів влади більш ніж достатньо", - сказав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що всі громади Львівської області відмовилися розміщувати сміттєпереробний завод.