ua en ru

Гройсман: спільна група по розробці податкової реформи розпочала роботу

Гройсман: спільна група по розробці податкової реформи розпочала роботу Фото: Володимир Гройсман

Спікер розповів про основні напрямки доопрацювання проекту змін до Податкового кодексу

Спільна робоча група уряду та Верховної Ради України по розробці податкової реформи розпочала свою роботу. Про це на своїй сторінці у соцмережі Facebook написав спікер ВР Володимир Гройсман.

"О 16-30 розпочала роботу створена Верховною Радою спільно з Урядом робоча група, яка має вийти на узгоджені параметри бюджету на 2016 рік", - зазначив спікер.

Він розповів про основні напрямки доопрацювання проекту змін до Податкового кодексу.

"Є три позиції щодо напрямків його доопрацювання, які сьогодні звучали з боку народних депутатів і які я повністю підтримую: виконання державою соціального контракту перед своїми громадянами, захист децентралізації і стимулювання економічного розвитку. Це - технічне завдання, яке має бути виконано робочою групою", - підкреслив голова Ради.

О 16-30 розпочала роботу створена Верховною Радою спільно з Урядом робоча група, яка має вийти на узгоджені параметри бю...

Posted by Volodymyr Groysman on 17 декабря 2015 г.

Нагадаємо, раніше Гройсман заявив про створення спільної робочої групи парламенту та уряду для розробки змін у Податковий кодекс України. Він зазначив, що такої домовленості було досягнуто під час наради керівників фракцій та депутатських груп за участі прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка.