ua en ru

Гройсман сьогодні відвідає Молдову

Гройсман сьогодні відвідає Молдову Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

Прем'єр проведе переговори з главою уряду і головою парламенту Молдови

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман відвідає сьогодні, 6 жовтня 2017 року, Республіку Молдова з робочим візитом. Про це повідомляє прес-служба Кабміну.

"Гройсман в п'ятницю, 6 жовтня, відвідає з робочим візитом Молдову. В програмі зустрічей - переговори з главою уряду Молдови Павлом Філіпом і головою парламенту Молдови Андріаном Канду", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, на порядку денному переговорів - обговорення актуальних питань двостороннього співробітництва, насамперед в енергетичній сфері, демаркації кордону, транскордонного та екологічного співробітництва.

Крім того, окрему увагу приділять формування "Дорожньої карти" відносин двох країн на 2018 рік. Глави урядів візьмуть участь у церемонії підписання двох міжурядових договорів про реадмісію осіб та про спільний контроль на кордоні.

Наголошується, що під час візиту глава уряду візьме участь у роботі Форуму Moldova Business Week 2017 і відвідає ряд підприємств.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кабінет міністрів України схвалив угоду з Молдовою про спільний контроль на кордоні.