ua en ru

Гройсман розпорядився вирішити питання боргів по зарплаті на підприємствах "Укроборонпрому"

Гройсман розпорядився вирішити питання боргів по зарплаті на підприємствах "Укроборонпрому" Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

Відповідне доручення Гройсман надав Степану Кубіву

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман розпорядився вирішити питання погашення зарплатних боргів на суднобудівних підприємствах держконцерну "Укроборонпрому". Про це повідомляє "Урядовий портал".

Як зазначається, Гройсман доручив першому віце-прем'єр-міністру Степану Кубіву розібратися із ситуацією та вжити заходів із погашення зарплатних боргів на цих підприємствах протягом тижня.

За дорученням Гройсмана, про результати розв'язання існуючих проблем потрібно буде проінформувати Кабмін не пізніше 27 листопада.

"Звертаю увагу генерального директора Державного концерну "Укроборонпром" Романа Романова, що керівники суб'єктів господарювання несуть особисту відповідальність за стан виплати заробітної плати", - йдеться у дорученні Гройсмана.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 31 жовтня 2017 року було зупинено діяльність державного підприємства "Миколаївський суднобудівний завод", що входить до складу державного концерна "Укроборонпром".