ua en ru

Гройсман: Рада розгляне пакет економічних законів 12 листопада

Гройсман: Рада розгляне пакет економічних законів 12 листопада Фото: Володимир Гройсман

У пакеті біля 40 законопроектів

Верховна Рада України (ВРУ) планує в четвер, 12 листопада, розглянути пакет законопроектів з економічного розвитку. Про це в ході погоджувальної ради ВРУ сказав спікер парламенту Володимир Гройсман.

"Що стосується четверга, то відповідним чином це мав би бути день децентралізації, але оскільки ми маємо відповідні зміщення деяких питань, то на четвер буде весь блок законів з економічного розвитку і дерегуляції в нашій країні. Там порядку 40 законів", - підкреслив спікер.

Голова ВР сподівається на ефективну роботу парламентарів. "Я надіюсь, ми будемо дуже ефективно працювати, щоб їх прийняти, адже розвиток економіки - це один із головних пріоритетів", - підкреслив Гройсман, зазначивши, що проект закону не є остаточним.

Крім того, Гройсман запевнив, що на цьому тижні буде розглянуто ряд важливих законопроектів. "Фактично ми плануємо з вами на цьому тижні розглянути проекти закону по безвізовому режиму, розглянути питання, пов'язані з рентою на газ, продовженням мораторію на продаж землі, питання виборів в Маріуполі", - запевнив спікер.

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк закликав народних депутатів України прийняти закони, які передбачають реальну боротьбу з корупцією на цьому пленарному тижні.