ua en ru

Гройсман закликав нардепів знайти компроміс щодо виборів мера Кривого Рогу та закрив ВР

Гройсман закликав нардепів знайти компроміс щодо виборів мера Кривого Рогу та закрив ВР Фото: Володимир Гройсман

Спікер готовий сприяти досягненню компромісу

Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман закликав парламентарів знайти компроміс щодо питання призначення позачергових виборів міського голови Кривого Рогу та закрив вечірнє засідання парламенту, передає кореспондент РБК-Україна.

"Нам не вистачає необхідної кількості голосів...Але ми його (проект постанови) вже обговорили. Ми проведемо додаткові консультації. Хочу ще раз підкреслити, що ми маємо знайти можливості для прийняття рішення і зняття цієї напруги. Тому я всі закликаю політичні сили до знаходження компромісу", - сказав голова парламенту.

Він зазначив, що всіляко готовий сприяти знаходженню компромісу у цьому питанні. "Всіляко готовий цьому сприяти, а зараз я дякую на сьогодні ми засідання закриваємо... Оголошую вечірнє засідання Верховної Ради України закритим", - сказав Гройсман.

Спікер зазначив, що завтрашнє ранкове засідання розпочнеться о 10:00.

Нагадаємо, парламентський комітет з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування не зміг визначитися щодо проведення позачергових виборів Криворізького міського голови 27 березня 2016 року і рекомендував визначитися з цим питанням депутатам у сесійній залі.