ua en ru

Гройсман закликав лідерів партій прискорити процес підготовки першого засідання нової Ради

Гройсман закликав лідерів партій прискорити процес підготовки першого засідання нової Ради
Віце-прем'єр-міністр України - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимир Гройсман закликав лідерів партій прискорити процес підготовки першого засідання нової Верховної Ради.

Віце-прем'єр-міністр України - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимир Гройсман закликав лідерів партій прискорити процес підготовки першого засідання нової Верховної Ради. Про це він заявив на другому засіданні робочої групи з підготовки першого засідання парламенту, передає кореспондент РБК-Україна.

"У нас є кворум. Ми проводимо чергове засідання нашої підготовчої групи. Вчора ми прийняли рішення про підготовку першого засідання парламенту попередньо 27 листопада. Також було створено три робочі підгрупи, які займаються підготовкою першого засідання, розподілу комітетів, а також організаційними питаннями, пов'язаними з початком роботи нового парламенту", - розповів Гройсман.

Він додав, що за дорученням членів групи, запросив і одержав інформацію від ЦВК.

"Ми маємо на сьогодні 192 обраних депутатів. І вчора я підписав лист на ім'я голів політичних партій і сил, щоб ми прискорили роботу для підготовки проведення першого засідання парламенту", - зазначив Гройсман.

Нагадаємо, за словами представника партії "Блок Петра Порошенка" Олександра Бригинця, коаліційна угода буде підписана не раніше 27 листопада.