ua en ru

Гройсман доручив допомогти Чернівцям, які постраждали від злив

Гройсман доручив допомогти Чернівцям, які постраждали від злив Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

Відповідне доручення Гройсман надав Степану Кубіву

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман доручив розглянути можливості надання допомоги Чернівцям, що постраждали від зливи. Про це йдеться у повідомленні "Урядового порталу".

Як зазначається, відповідне доручення Гройсман надав першому віце-прем'єр-міністру - міністру економічного розвитку і торгівлі України Степану Кубіву.

"Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман доручив першому віце-прем'єр-міністру - міністру економічного розвитку і торгівлі України Степану Кубіву розглянути можливості надання допомоги Чернівцям, де напередодні пройшла сильна злива і завдала збитки житлово-комунальному господарству міста", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що відповідне доручення Гройсман озвучив у відповідь на депутатське звернення представника фракції "Народного фонду" Максима Бурбака під час "Години запитань до уряду" у Верховній Раді України. Бурбак звернувся до Гройсмана з проханням розглянути можливість виділити кошти з резервного фонду Державного бюджету.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Чернівцях в результаті сильних злив, які почалися увечері 7 червня, затопило центральні вулиці міста та залізничний вокзал.