ua en ru

Гройсман пообіцяв "1+1" підтримку в разі можливого позбавлення ліцензії

Гройсман пообіцяв "1+1" підтримку в разі можливого позбавлення ліцензії Фото: прем'єр-міністр Володимир Гройсман

Гройсман зазначив, що сприймає ситуацію з "1+1" негативно

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман пообіцяв підтримку в разі можливого позбавлення ліцензії телеканалу "1+1". Про це він заявив в ефірі телеканалу "112 Україна" під час спілкування з журналістами.

Гройсман зазначив, що сприймає ситуацію з "1+1" негативно.

"Абсолютно негативно сприймаю навіть інформацію про те, що можуть бути якісь утиски. Я думаю, що потрібно дочекатися офіційної позиції Нацради (Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, - ред.) і далі все буде відомо. Наскільки я розумію, то сьогодні загроз невидачі ліцензії немає, як мене проінформували. Якщо немає загрози, то будемо вважати, що було непорозуміння. Але якщо, не дай Бог, ми будемо бачити якісь проблеми, я не буду стояти осторонь, і чим зможу підтримати, завжди підтримаю", - зазначив прем'єр-міністр.

Додавши при цьому, що він підтримує свободу слова в Україні, тому що вона потрібна "як повітря" і дозволяє змінюватися, бути відкритими.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Нацраді з телерадіомовлення зв'язали затримку видачі ліцензії "1+1" з націоналізацією Приватбанку.