ua en ru

Гройсман переніс розгляд денонсацію конвенції з Кіпром про уникнення подвійного оподаткування на 28 грудня

Спікер Верховної Ради України Володимир Гройсман доручив народним депутатам внести узгоджений законопроект про денонсацію конвенції з Кіпром про уникнення подвійного оподаткування до неділі, 28 грудня 2014 р. Про це він заявив в ході засідання парламенту, передає кореспондент РБК-Україна.

"На розгляд виноситься кілька проектів законів про денонсацію міжнародних угод. Але прозвучала пропозиція від комітету перенести розгляд цих постанов, враховуючи, що комітет не розглядав проект закону про денонсацію міжнародного угоди. У нас їх три, повинен бути один за регламентом. Тому я знімаю це питання з розгляду", - заявив він.

Після цього Гройсман поставив на голосування пропозицію про повернення проектів в комітет.

"Процедура нами дотримана. Будь ласка, в неділю я прошу внести узгоджений документ на розгляд парламенту", - звернувся він до депутатів.

Відзначимо, в Раду були внесені три проект закону про денонсацію угоди між урядом СРСР і урядом Республіки Кіпр про уникнення подвійного оподаткування доходів і майна від 29 жовтня 1982 р. (авторства групи нардепів від "Свободи" від 2 грудня 2014 р., нардепів Віктора Пинзеника та Марії Матіос від 5 грудня 2014 р. та Кабінету міністрів України від 22 грудня 2014 р.).