ua en ru

Гройсман назвав пріоритетним питання модернізації високомобільних десантних військ

Гройсман назвав пріоритетним питання модернізації високомобільних десантних військ Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

За словами Гройсмана, високомобільні десантні війська перебувають у постійній бойовій готовності

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман назвав пріоритетним питання модернізації високомобільних десантних військ. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Кабінету міністрів України.

"У рамках реформування Збройних сил питання модернізації високомобільних десантних військ є пріоритетним. За останніх кілька років аеромобільні бригади підсилено танковими підрозділами і трансформовано в десантно-штурмові. Активно діє державна програма постачання високомобільним десантним військам відремонтованої техніки, зокрема танків, проводяться військові навчання", - йдеться у привітанні Гройсмана з нагоди Дня високомобільних десантних військ ЗСУ.

За словами Гройсмана, високомобільні десантні війська перебувають у постійній бойовій готовності і здатні будь-якої миті виконувати найскладніші завдання.

"На сьогодні українські воїни-десантники з гідністю стримують російсько-терористичну агресію на Донбасі, боронять нашу землю від окупаційного вторгнення", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше в Міністерстві оборони України повідомляли, що в ході проведення АТО українські десантники переконливо довели своє вміння ефективно діяти в будь-яких умовах.