ua en ru

У Міноборони розповіли про роль українських десантних військ в АТО

У Міноборони розповіли про роль українських десантних військ в АТО Фото: українські десантники (flickr.com-ministryofdefenceua)

У Міноборони наголосили внесок українських десантників оборону Луганського та Донецького аеропортів

У Міністерстві оборони розповіли про роль українських десантних військ в анти-терористичній операції (АТО). Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

"Своє вміння ефективно діяти в будь-яких умовах обстановки українські десантники переконливо довели в ході проведення АТО. Бої за звільнення Слов'янська, Красного Лиману, Савур-Могили, гори Карачун, Ізварине, Дебальцеве, утримування Донецького і Луганського аеропортів та інших населених пунктів і об'єктів золотими літерами вписані в історію українського "крилатої піхоти", - заявив начальник Генерального штабу Збройних сил України Віктор Муженко.

У свою чергу, міністр оборони України Степан Полторак також підкреслив внесок українських десантників в оборону Луганського та Донецького аеропортів.

"Ви завжди і за будь-яких обставин залишаєтеся вірними українському народу і присяги. Життєвий принцип "Ніхто крім нас" чітко характеризує вашу готовність прийти туди, де складніше і де впораєтеся тільки ви", - резюмував Полторак.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Генштаб ЗСУ оприлюднив фото військових навчань Високомобільних десантних військ Збройних сил України. Наголошується, що українські військовослужбовці-десантники в черговий раз продовжують демонструвати креативний підхід в заходах підготовки бойових підрозділів.