ua en ru

Кабмін призначив заступника міністра з питань окупованих територій

Кабмін призначив заступника міністра з питань окупованих територій Фото: Гройсман призначив заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій

Злакоман також стане керівником апарату відомства

Кабінет міністрів України призначив Сергія Злакомана заступником міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України - керівником апарату. Відповідне розпорядження № 323-р від 27 квітня опублікована на порталі уряду.

"Призначити Злакомана Сергія Леонідовича заступником міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України - керівником апарату", - йдеться в документі.

За даними ЗМІ, Сергій Злакоман народився 23 вересня 1980 року в місті Олександрія (Кіровоградська область). Протягом останніх п'яти років проживає на території України. Він має вищу освіту і працював директором в ТОВ "Кировоградпрессгруппа". Раніше судимий не був.


Як зазначалося раніше, прийняття постанови про створення Міністерства у справах тимчасово окупованих територій викликано необхідністю оперативного реагування на існуючі проблеми і загрози, зумовлені проведенням антитерористичної операції на територіях Донецької та Луганської областей, а також тимчасовою окупацією територій України,

Штаб міністерства складе 105 осіб

Нагадаємо, раніше Кабмін створив Міністерство у справах тимчасово окупованих територій.