ua en ru

Гройсман наполягає на залученні НАБУ і ГПУ до аналізу роботи екс-керівництва Держгеонадр

Гройсман наполягає на залученні НАБУ і ГПУ до аналізу роботи екс-керівництва Держгеонадр Фото: Володимир Гройсман (РБК-Україна)

Гройсман заявив про необхідність аудиту діяльності попереднього керівництва Держгеонадр

Робота попереднього керівництва Державної служби геології та надр України потребує аудиту та передачі його матеріалів до Національного антикорупційного бюро та Генпрокуратури України. Про це сьогодні заявив журналістам прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, передає кореспондент РБК-Україна.

"Там необхідно провести серйозний, детальний аудит у відношенні минулого керівництва Держгеонадр. Зробити цей аудит публічним. Я вважаю, що нам необхідно передати матеріали в Національне антикорупційне бюро, Генеральну прокуратуру, щоб там розібралися, що відбувалося протягом цих років з надрами нашої країни... Нікому не дозволено блокувати роботу державних органів, тим більше таким дикунським способом. Вважаю, що тут повинна бути реакція правоохоронних органів", - заявив Гройсман.

Нагадаємо, напередодні невідомі захопили кабінет голови Держгеонадр. Пізніше в поліції заявили, що захоплення кабінету голови Держгеонадр було непорозумінням через зміну керівництва.