ua en ru

Гройсман сподівається на якнайшвидше ухвалення Радою закону щодо протидії тиску на бізнес

Гройсман сподівається на якнайшвидше ухвалення Радою закону щодо протидії тиску на бізнес Фото: Володимир Гройсман (facebook.com/volodymyrgroysman)

Гройсман зазначив, що вказаний законопроект сприятиме пожвавленню ділової активності України

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман сподівається на якнайшвидше ухвалення Верховною Радою України проекту закону щодо протидії тиску на бізнес, в тому числі тиску з боку правоохоронних органів. Про це Гройсман сказав під час зустрічі з представниками основних бізнес-асоціацій України та підприємницьких об’єднань, повідосляє "Урядовий портал".

Так, Гройсман зазначив, що вказаний законопроект входить в пакет законодавчих актів, ухвалення яких сприятиме пожвавленню ділової активності України та розвитку підприємництва, що дозволить досягти показників зростання економіки на рівні 5-7%.

"Це наша одностайна позиція з президентом України, головою Верховної Ради - ми можемо внести цей документ у порядок денний (Ради, - ред.), розглянути на комітеті і проголосувати в цілому", - сказав Гройсман.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кабінет міністрів України передав на розгляд Верховної Ради остаточну редакцію проекту закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо протидії тиску з боку правоохоронних та контролюючих органів на підприємців та заборону надмірного та неконтрольованого застосування сили під час слідчих дій.