ua en ru

Гройсман анонсував чергову хвилю аудиту дорожнього господарства

Гройсман анонсував чергову хвилю аудиту дорожнього господарства Фото: Володимир Гройсман

Гройсман доручив провести нараду на тему виконання дорожніх робіт у п'яти областях

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман анонсував чергову хвилю аудиту дорожнього господарства України. Про це він повідомив під час інспекційної поїздки у Львівську область, де він ознайомився з ходом будівництва дороги Н-02 Львів - Тернопіль, передає "Урядовий портал".

"У першій половині червня буде ще один аудит якості доріг. Зробимо висновки. Якщо хто не зрозумів - будемо говорити про нанесення збитків державі, будемо вимагати порушення кримінальних справ і реальних заходів від правоохоронної системи", - сказав Гройсман.

Крім того, Гройсман доручив провести спеціальну нараду за участю членів Уряду, "Укравтодору" і керівників областей на тему виконання дорожніх робіт у 5 регіонах.

"Роботи розпочаті у кожній області. Але поки мене турбує робота по 5 областях. Це Луганська, Запорізька області, Закарпаття, Київ і Миколаївська. Я дав доручення про те, щоб на цьому тижні профільний віце-прем'єр і керівник "Укравторода" зібрали керівників областей, подивитися, в чому проблема, і допомогли розпочати ремонтні роботи", - сказав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Гройсман має намір особисто перевірити стан ремонтних дорожніх робіт в регіонах та ефективність використання виділених коштів.