ua en ru

Group DF отримала права на бренд Ukraine Tomorrow у 27 країнах ЄС

Group DF отримала права на бренд Ukraine Tomorrow у 27 країнах ЄС Фото: Дмитро Фірташ

Група використовувала це словосполучення в публічних заходах із 2014

Group DF завершила офіційну реєстрацію брендів (знаків для товарів і послуг) Ukraine Tomorrow, Ukraine Morgen і "Україна Завтра" в міжнародному Відомстві з гармонізації на внутрішньому ринку (Office for Harmonization in the Internal Market - OHIM). Про це повідомили у департаменті корпоративних комунікацій Group DF.

Як зазначається, Group DF використовувала словосполучення "Ukraine Tomorrow" у публічних заходах з 2014 року..

Після проведення ряду успішних міжнародних форумів було прийнято рішення подати документи на реєстрацію даного бренду. Таким чином, Group DF має намір і далі використовувати бренд Ukraine Tomorrow для проведення міжнародних форумів, круглих столів та інших публічних заходів, що сприяють впізнаваності України і поліпшенню інвестиційної привабливості країни.

Крім того, бренд буде використовуватися під час різних освітніх, наукових і культурних заходів у рамках проектів культурної дипломатії.

При реєстрації бренду "Ukraine Tomorrow" група керувалася нормами міжнародного права і законодавства України. Отримавши свідоцтва про реєстрацію торгових марок, Group DF підтвердила свої ексклюзивні права на бренд у 8 класах за Міжнародною класифікацією товарів і послуг. Реєстрація діє до 2025 року і поширюється на території всіх 27 країн-членів Європейського союзу та України.

ОНІМ є агентством Європейського союзу, яке забезпечує реєстрацію та правову охорону товарних знаків і промислових зразків на території країн-членів ЄС.

Нагадаємо, як стало відомо на початку грудня, український бізнесмен Дмитро Фірташ вирішив перенести свій приїзд до України після того, як австрійський суд дав йому відповідний дозвіл.