ua en ru

Грицак заявив про значне просування по справі Гандзюк

Грицак заявив про значне просування по справі Гандзюк Фото: Катерина Гандзюк (facebook.com/uakateryna)

Грицак заявив, що наразі розслідування справи Гандзюк триває

У справі про нападі на радника міського голови Херсона, громадську активістку Катерину Гандзюк є значне просування. Про це на брифінгу заявив глава Служби безпеки України Василь Грицак.

Грицак зазначив, що наразі розслідування справи триває і Служба безпеки веде справу разом з Національною поліцією України.

"У нас є значне і хороше просування по цій справі (по справі Гандзюк, - ред.). Ми працюємо разом з Нацполіцією. Зараз ми працюємо над мотивами і над замовниками цього злочину", - заявив він.

Нагадаємо, раніше адвокат Гандзюк Євгенія Закревська заявляла, що у Служби безпеки України (СБУ) більше шансів розслідувати справу, ніж у поліції. За словами Закревської, СБУ не має конфлікту інтересів з Гандзюк. Вона також додала, що для того, щоб перевірити версію Гандзюк, потрібно "не бути поліцією".

Крім того, за словами Луценка, у справі про замах на Гандзюк йдеться про те, що напад було скоєно на замовлення представників правоохоронних та державних органів за сприяння сепаратистських організацій на території півдня України.