ua en ru

У Греції в автомобільній аварії загинули 11 людей

У Греції в автомобільній аварії загинули 11 людей Ілюстративне фото (pixabay.com)

Поліція вважає, що жертви були мігрантами, які прибули з Туреччини

На півночі Греції внаслідок автомобільної аварії, яка сталася 13 жовтня, загинули 11 людей. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на видання AP.

За словами місцевої поліції, аварія сталася вранці біля міста Кавала. Автомобіль, який прямував у місто Салоніки, зіткнувся із вантажівкою та загорівся. Усі пасажири та водій автомобіля загинули. Водій вантажівки отримав травми, йому надають медичну допомогу.

Крім того, правоохоронці вважають, що 10 загиблих в аварії були мігрантами, які прибули до Греції з Туреччини. На думку поліції, одинадцятий загиблий, який був водієм автомобіля, займався контрабандою мігрантів.

За словами анонімного джерела AP, серед жертв була дитина і три-чотири жертви знаходилися в багажнику автомобіля.

Грецька влада повідомляє про збільшення за останні місяці кількості нелегальних мігрантів, які перетинають турецько-грецький кордон. Багатьох з них перевізники доправляють до Салонік, де вони подають заяви на отримання притулку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Чебоксарскому районі Чувашії (Російська Федерація) в результаті зіткнення пасажирського мікроавтобуса і самоскида загинули 11 осіб.

Раніше повідомлялося, що на заході Кенії сталася велика аварія з автобусом, в результаті якої загинули 50 осіб, в тому числі і малолітні діти.

Крім того, в США на півночі штату Нью-Йорк сталася аварія, в якій зіткнулися два автомобілі, в результаті чого загинули 20 осіб.