ua en ru

Громадяни України не підтримують критику опозиції по економічному співробітництву України з країнами СНД, - Медведчук

Громадяни України не підтримують критику опозиції по економічному співробітництву України з країнами Співдружності незалежних держав (СНД). Крім того, думка опозиції з цього питання не враховує економічні інтереси України. Про це написав у своєму блозі лідер громадського руху "Український вибір" Віктор Медведчук.

"Владу є за що критикувати. Є за що боротися. Питання корупції, темні плями бюджету, абсолютно неефективні управлінські системи, кричущі випадки несправедливості по відношенню до громадян. Роботи для справжніх опозиціонерів - непочатий край. Але вони чомусь направляють всі свої претензії лише на питання економічного співробітництва України на території СНД. Протиставляючи себе, таким чином, не тільки економічним інтересам країни, але і волі більшості громадян України", - зазначив Медвежчук.

На його думку, українська опозиція "загралася у протистояння".

"Якщо найбільш стурбовані і одержимі почали пиляти паркани у Верховної Ради і роздавати потиличники своїм колегам і колишнім соратникам, то це не означає, що в цьому божевіллі з ними потрібно змагатися всім іншим. У положенні опозиціонера теж можна продемонструвати здатність і до конструктивного діалогу, і до змістовної критиці, і до послідовного захисту інтересів громадян. Але замість цього цілий прошарок політичних і громадських діячів взялися за те, щоб перешкодити не тільки природному і логічному ходу української історії. Складається враження, що ці сили вважатимуть за краще бачити Україну убогою і безлюдною, ніж допустити її відродження в співдружності з Росією, Білорусією і Казахстаном", - резюмував Медведчук.

Читайте також: За Митний союз виступає більше українців, ніж за ЗВТ з ЄС, - Медведчук