ua en ru

Громадянам Угорщини не рекомендують відвідувати Закарпаття 16-18 березня через можливі провокації

Громадянам Угорщини не рекомендують відвідувати Закарпаття 16-18 березня через можливі провокації Фото: Генконсульство Угорщини (facebook.com/HunConsulate.Ungvar)

Громадянам Угорщини не рекомендують відвідувати Хуст, Ужгород, а також Верецький перевал

Громадянам Угорщини не рекомендують відвідувати Закарпаття 16-18 березня 2018 року через можливі провокації. Про це йдеться в повідомленні на сайті Генерального консульства Угорщини в Ужгороді.

"Через складну політичну та суспільну ситуацію в сфері безпеки, для того, щоб уникнути можливих провокацій з 16 по 18 березня 2018 року не рекомендуються поїздки на Закарпаття угорським групам і туристам, особливо в деякі міста (наприклад, Хуст, Ужгород), і також прохання уникнути відвідин Верецького перевалу в ці дні", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що глава Міністерства закордонних справ (МЗС) Угорщини Петер Сійярто стверджує, що генеральний секретар ОБСЄ повідомив йому про відкриття наглядової місії на Закарпатті. Разом з тим, Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ в Україні не підтверджує інформацію про відкриття наглядової місії на Закарпатті, але заявляє про посилення моніторингу в Ужгороді.