ua en ru

Грановський провів кадрові перестановки в "Чорноморці"

Грановський провів кадрові перестановки в "Чорноморці" Фото: Олександр Грановський (chernomorets.odessa.ua)

Напередодні наставник відправив в дубль ряд гравців

Виконуючий обов'язки наставника одеського "Чорноморця" Олександр Грановський продовжує серйозні кадрові перестановки в команді. Про це повідомляє Думская.

Напередодні в дубль були відправлені Іван Бобко, Сергій Політило та Олексій Антонов. Цей список може поповнитися ще низкою виконавців.

Крім того, не виключено, що ще до закриття трансферного вікна "Чорноморець" не тільки відрядить в молодіжний склад якусь кількість виконавців, а й зовсім попрощається з деякими гравцями. Їх прізвища поки не повідомляються.

Що стосується самого Грановського, то керувати командою він буде як мінімум в одному матчі - з луганською "Зорею". Залишиться спеціаліст біля керма до зими - поки питання відкрите.

Після шести турів української Прем'єр-ліги (УПЛ) в активі "Чорноморця" всього один пункт. Команда займає останню сходинку у турнірній таблиці.

Нагадаємо, президент "Чорноморця" задовольнив прохання головного тренера одеського клубу Олександра Бабича про складання з себе повноважень. Виконуючим обов'язки призначений Олександр Грановський.