ua en ru

Грановський пропонує перевірити можливу причетність одеської влади до нападу на Михайлика

Грановський пропонує перевірити можливу причетність одеської влади до нападу на Михайлика Фото: Олександр Грановський (РБК-україна)

Грановський прокоментував ситуацію навколо нападу на Михайлика

Народний депутат України, член фракції "Блок Петра Порошенко" Олександр Грановський пропонує перевірити можливу причетність одеської влади до нападу на активіста Олега Михайлика. Про це політик написав на своїй сторінці в Facebook.

"Я не знайомий з активістом з Одеси Олегом Михайликом і ніколи нічого про цю людину не чув. У мене немає свого особистого ставлення до цього хлопця і ніяких персональних симпатій чи навпаки. Я побачив з тисячі публікацій, що до Олега усі без винятку добре відносяться, але не виключаю, що багато в чому тому, що Олег потрапив у біду. Правда в тому, що жодна адекватна і твереза людина не має морального права не жаліти і не допомагати, якщо її допомога потрібна", - написав Грановський.

Він зазначив, що не володіє інформацією про можливих "замовників" і "виконавців" нападу на активіста, але впевнений, що "безкарність в питанні скоєних злочинів проти людини - прапорець деградації здорового суспільства".

"Майже всі, для кого те, що сталось, виявилося важливою подією, стверджують, що до злочину причетна міська влада. Вважаю, що слідчі мають перевірити цю версію в найпершу чергу і зробити все можливе, щоб підтвердити або спростувати підозри на адресу цілком конкретних людей. Виключати будь-якого роду провокації навіть в такій жахливій ситуації я б не наважився", - вважає Грановський.

Грановський пропонує перевірити можливу причетність одеської влади до нападу на МихайликаГрановський пропонує перевірити можливу причетність одеської влади до нападу на Михайлика

Нагадаємо, у громадського активіста Олега Михайлика стріляли 22 вересня в Одесі. За фактом нападу на Михайлика поліція відкрила справу за ст. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство).

Як заявила одеська журналістка, екс-заступник голови Одеської ОДА Зоя Казанжі, причиною нападу на Михайлика могла бути його діяльність і намір балотуватися в мери на майбутніх місцевих виборах.