ua en ru

На кордоні з Угорщиною прикордонники затримали двох громадян Туреччини

На кордоні з Угорщиною прикордонники затримали двох громадян Туреччини Фото: нелегальні мігранти з Туреччини (Держприкордонслужба)

Іноземців доставили у відділ прикордонної служби "Вилок"

В суботу ввечері, 16 вересня, співробітники відділу "Вилок" Мукачівського загону Державної прикордонної служби затримали двох нелегальних мігрантів, які намагалися пробратися через кордон з Угорщиною з метою потрапити до країн Євросоюзу. Про це повідомили в Держприкордонслужбі.

"Під час патрулювання прикордонний наряд помітив двох чоловіків, які намагалися подолати загороджувальний паркан. Прикордонники затримали невідомих в 40 метрах від кордону. Чоловіки мали при собі паспорти громадян Туреччини", - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що іноземців доставили у відділ прикордонної служби "Вилок" для складання протоколів про адміністративні правопорушення та проведення фільтраційних заходів.

"Тривають заходи щодо встановлення кола осіб, причетних до організації незаконної подорожі нелегалів. Правову оцінку діям незаконних мігрантів буде давати суд", - зазначили прикордонники.

Нагадаємо, у Закарпатській області прикордонники затримали 4 громадян Індії.