ua en ru

На кордоні з Польщею виявили понад 200 тисяч доларів незадекларованої валюти

На кордоні з Польщею виявили понад 200 тисяч доларів незадекларованої валюти Фото: контрабанда (прес-центр ДПСУ)

Кошти виявили у салоні автівки в особистих речах

На кордоні з Польщею виявили понад 225 тисяч доларів незадекларованої валюти. Про це повідомляє прес-центр державної прикордонної служби України (ДПСУ).

"Прикордонники відділу "Шегині" попередили приховане перевезення через кордон понад 100 тисяч Британських фунтів стерлінгів та майже 400 тисяч польських злотих", - йдеться у повідомленні. Це майже 226 тисяч доларів.

На кордоні з Польщею виявили понад 200 тисяч доларів незадекларованої валютиНа кордоні з Польщею виявили понад 200 тисяч доларів незадекларованої валютиНа кордоні з Польщею виявили понад 200 тисяч доларів незадекларованої валютиНа кордоні з Польщею виявили понад 200 тисяч доларів незадекларованої валютиНа кордоні з Польщею виявили понад 200 тисяч доларів незадекларованої валютиНа кордоні з Польщею виявили понад 200 тисяч доларів незадекларованої валютиНа кордоні з Польщею виявили понад 200 тисяч доларів незадекларованої валюти

Фото: контрабанда (прес-центр ДПСУ)

Кошти виявили у пункті пропуску у салоні автомобіля Mercedes в особистих речах подорожуючих. В автівці перебували двоє громадян України, мешканці Івано-Франківська, 1980 та 2001 років народження.

Нагадаємо, у ніч на 16 грудня на Буковині прикордонники запобігли контрабанді сигарет. Правопорушників виявили, коли ті прямували в бік державного кордону України. Вони втекли, покинувши 8800 пачок сигарет марки "Марбле" та "Комплімент". Контрабанда була загорнута у чорні поліетиленові пакети. Марок акцизного збору на сигаретах не було.