ua en ru

На кордоні затримано майже 9 тисяч пачок контрабандних сигарет

На кордоні затримано майже 9 тисяч пачок контрабандних сигарет Фото: контрабанда (прес-центр ДПСУ)

Правопорушники вдалися до втечі

На Буковині прикордонники запобігли контрабанді сигарет у ніч на 16 грудня. Про це повідомляє прес-центр державної прикордонної служби України (ДПСУ).

Прикордонники виявили правопорушників, що прямували в бік державного кордону України. Ті втекли, покинувши 8800 пачок сигарет марки "Марбле" та "Комплімент". Контрабанда була загорнута у чорні поліетиленові пакети. Марок акцизного збору на сигаретах не було.

На кордоні затримано майже 9 тисяч пачок контрабандних сигаретНа кордоні затримано майже 9 тисяч пачок контрабандних сигаретНа кордоні затримано майже 9 тисяч пачок контрабандних сигаретНа кордоні затримано майже 9 тисяч пачок контрабандних сигаретНа кордоні затримано майже 9 тисяч пачок контрабандних сигарет

Фото: контрабанда (прес-центр ДПСУ)

Нагадаємо, 14 грудня співробітники Служби безпеки України (СБУ) вилучили в Одесі партію контрабандних сигарет на більш ніж мільйон гривень. Як зазначається, в рамках раніше відкритої кримінальної справи правоохоронці затримали мікроавтобус, за кермом якого був іноземець. У ході огляду автомобіля співробітники СБУ виявили близько 30 тисяч пачок цигарок без акцизних марок.

Правоохоронці встановили, що сигарети незаконно ввозилися в Україну з території̈ невизнаного Придністров'я.