ua en ru

На кордоні виявили три іномарки, розшукувані Інтерполом

На кордоні виявили три іномарки, розшукувані Інтерполом Фото: "Mерседес", викрадений у Словаччині

Зокрема викрадені "Мерседес", "Тойоту" та "БМВ"

Минулої доби співробітники Держприкордонслужби у пунктах пропуску на державному кордоні виявили три автомобілі, які розшукували за базою даних Інтерполу. Про це повідомляє прес-центр ДПСУ.

Зокрема зазначено, що прикордонники Мукачівського загону виявили в пункті пропуску "Лужанка" автомобіль "Mерседес", яким до сусідньої Угорщини намагався виїхати 47-річний українець.

"Під час проходження прикордонного контролю щодо авто 2013 року випуску відбулося спрацювання бази даних Інтерполу. З’ясувалося, що автівка викрадена у Словаччині та розшукувалася з 2015 року", - йдеться в повідомленні.

Також під час заходів контролю у пунктах пропуску "Велика Писарівка" та "Малий Березний" транспортні засоби виявили прикордонники Сумського і Чопського загонів: автівки "Тойота" і "БМВ" значилися в базі даних Інтерполу як викрадені.

На кордоні виявили три іномарки, розшукувані ІнтерполомНа кордоні виявили три іномарки, розшукувані ІнтерполомНа кордоні виявили три іномарки, розшукувані Інтерполом

Фото: автомобіль, розшукуваний Інтерполом

За цими фактами прикордонники поінформували чергового Укрбюро Інтерполу в Києві. Транспортні засоби передано співробітникам Національної поліції.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Державна прикордонна служба України за 2016 рік відреагувала на 9 тисяч повідомлень Інтерполу.