ua en ru

На кордоні Афганістану і Пакистану сталася перестрілка, мінімум 5 жертв

На кордоні Афганістану і Пакистану сталася перестрілка, мінімум 5 жертв Фото: афганські військові (flickr.com/Defence Images)

Серед загиблих троє пакистанських військових, один афганський і один місцевий житель

На кордоні Афганістану і Пакистану між військовослужбовцями двох країн стався збройний конфлікт. Про це з посиланням на владу афганської провінції Хост повідомляє 1TV.

"У ході зіткнення загинули щонайменше п'ять осіб - троє пакистанських військових, один афганський і один місцевий житель", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що перестрілка на лінії Дюранда на межі Пакистану з Афганістаном спалахнула о 8:00 у неділю, 15 квітня 2018 року, після того, як пакистанські військові спробували захопити контрольно-пропускний пункт афганських прикордонників у населеному пункті Зазай-Майдан провінції Хост.

Як повідомляється, місцеві жителі стали на бік афганських військових, у зоні конфлікту через загрозу безпеки закрито кілька шкіл.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Афганістані бойовики радикального руху "Талібан" атакували автомобіль військових, загинули щонайменше 10 поліцейських, двоє отримали поранення.