ua en ru

"Гранада" змінила головного тренера

"Гранада" змінила головного тренера Фото: Тоні Адамс

Алькарас був звільнений через незадовільні результати команди

Іспанський футбольний клуб "Гранада", за якої виступає український форвард Артем Кравець, ухвалив рішення змінити тренера. Про це повідомляє офіційний сайт клубу.

Через незадовільні результати команди у відставку був відправлений Лукас Алькарас, а новим тренером призначено 50-річного Тоні Адамс, який лише минулого тижня став спортивним директором клубу. Угода з Адамсом підписана до кінця поточного сезону.

"Гранада" після 31 туру Ла Ліги посідає 19 місце в турнірній таблиці. Артем Кравець за 25 ігор в іспанській команді забив п'ять голів і віддав дві гольові передачі.

Адамс завершив ігрову кар'єру в 2002 році. Разом з "Арсеналом" він виграв 4 чемпіонства і тричі - Кубок Англії. З 2004 року входить в Зал слави англійського футболу.

У складі збірної Англії він ставав бронзовим призером чемпіонату Європи 1996 року. В якості тренера, Адамс працював в "Уиком Уондерерс", "Портсмуті" і азербайджанської "Габалі".

Нагадаємо, нападник збірної України Артем Кравець повідомив, що не бачить свого майбутнього в іспанській Гранаді" і влітку покине Ла Лігу.