ua en ru

ГПУ заборонила випускати з країни нардепа Лозового, - Ляшко

ГПУ заборонила випускати з країни нардепа Лозового, - Ляшко Фото: Олег Ляшко

Напередодні генпрокурор вніс подання на арешт Лозового

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що Генеральна прокуратура України (ГПУ) заборонила випускати з країни члена його партії Андрія Лозового. Про це Ляшко написав на своїй сторінці в Facebook.

"За моєю інформацією Генпрокуратура заборонила прикордонникам випускати з України мого побратима Андрія Лозового, коли він спробує виїхати за кордон. Пам'ятаєте, коли генпрокурор Шокін дозволив втекти регіоналу Клюєву, він пояснював це тим, що не мав права затримувати народного депутата. Клюєва, значить, права не мав, а Лозового, за яким ще немає дозволу Ради на затримання, виходить можна?!", - написав Ляшко.

За моєю інформацією Генпрокуратура заборонила прикордонникам випускати з України мого побратима Андрія Лозового, коли ві...

Posted by Олег Ляшко on 24 июля 2015 г.

Нагадаємо, напередодні генпрокурор Віктор Шокін заявив про внесення до Верховної Ради подання на арешт одного з нардепів від коаліції. Пізніше стало відомо, що йдеться про нардепа від Радикальної партії Андрія Лозового.

Сам Лозовий незабаром назвав подання на його арешт політичним переслідуванням з боку Президента України Петро Порошенко.