ua en ru

Генпрокуратура викрила члена ВРЮ, який вимагав хабар у 500 тис. доларів

Генпрокуратура викрила члена ВРЮ, який вимагав хабар у 500 тис. доларів Фото: на великому хабарі затримано члена Вищої ради юстиції

На даний момент готується клопотання про обрання підозрюваним запобіжного заходу

Служба безпеки України спільно з Генеральною прокуратурою попередили спробу здобуття одним із членів Вищої ради юстиції хабара в розмірі 500 тисяч доларів. Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

Чиновник вимагав гроші за надання впливу за винесення судом першої інстанції рішення на користь суб'єкта господарювання.

Наголошується, що затриманий посередник - арбітражний керуючий Міністерства юстиції України, у змові з членом Вищої ради юстиції, отримав першу частину коштів у розмірі 150 тис. доларів.

Члену Вищої ради юстиції вручена повістка про явку в ГПУ для повідомлення йому про підозру. На даний момент проводяться комплекс слідчих і розшукових дій з метою встановлення подробиць злочину.

Крім того, готується клопотання про обрання підозрюваним запобіжного заходу.

Ще одна велика риба. Департамент справ у сфері економіки ГПУ разом з Департаментом ДО СБУ викрили одного з членів Вищої ...

Опубліковано Юрієм Луценком 21 вересня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Дніпрі на отриманні хабара в 196 тис. гривень затримали одного із заступників голови державного підприємства в області сертифікації об'єктів нафтогазового комплексу Держслужби з питань праці.