ua en ru

У Дніпрі на хабарі у 196 тис. гривень затримали чиновника Держслужби з питань праці

У Дніпрі на хабарі у 196 тис. гривень затримали чиновника Держслужби з питань праці Фото: Національна поліція України

Чиновник вимагав гроші за дозвіл на діяльність мережі заправок

У Дніпрі на отриманні хабара в 196 тис. гривень затримали одного із заступників голови державного підприємства в області сертифікації об'єктів нафтогазового комплексу Держслужби з питань праці. Про це повідомляє прес-служба обласної Національної поліції.

Чиновник вимагав гроші за видачу дозвільних документів на діяльність мережі з 11 автомобільних газозаправних станцій на території міста.

Наголошується, що поліція кілька місяців документувала протизаконну діяльність чиновника. Останній отримав всю суму хабара у кілька етапів.

"20 вересня у місцевому кафе чиновник отримав решту суму - 140 тисяч гривень. У цей момент зловмисника і затримали оперативники спільно з працівниками обласної прокуратури", - йдеться в повідомленні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди посадовою особою) Кримінального кодексу України.

на хабарі затримано чиновник Держслужби з питань праціна хабарі затримано чиновник Держслужби з питань праціна хабарі затримано чиновник Держслужби з питань праціна хабарі затримано чиновник Держслужби з питань праці

Фото: на хабарі затримано чиновник Держслужби з питань праці

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві біля АП затримали чиновника на хабарі 30 тис. доларів.