ua en ru

ГПУ викликала на допит Семенченка по справі ДНР

ГПУ викликала на допит Семенченка по справі ДНР Фото: Семен Семенченко може дати свідчення у справі про створення і діяльность ДНР

Семен Семенченко викликаний на допит в якості свідка

Генеральна прокуратура України викликає на допит в якості свідка нардепа від "Самопомічі", колишнього командира батальйону "Донбас" Семена Семенченка у справі щодо діяльності терористичної організації "Донецька народна республіка". Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГПУ.

Повідомляється, що Семенченко брав участь у проведенні антитерористичної операції на сході України проти учасників ДНР і може дати показання, які мають значення для кримінальної справи про створення і діяльность ДНР, яку розслідує прокуратура.

"Семенченко Семен Ігорович...викликається ...для допиту в якості свідка в кримінальному провадженні", - йдеться в повідомленні.

Кримінальне провадження здійснюється за ознаками кримінальних правопорушень, які полягають у вчиненні злочину групою осіб; насильницькому поваленні конституційного ладу, захопленні державної влади; посяганні на територіальну цілісність України; створенні терористичної організації.

Нагадаємо, Семенченко зареєструвався кандидатом у мери Кривого Рогу.