ua en ru

ГПУ порушила справу проти Єршова, - нардеп

ГПУ порушила справу проти Єршова, - нардеп Фото: Олександр Єршов

Єршов тепер під слідством

Генеральна прокуратура України (ГПУ) відкрила кримінальне провадження щодо звільненого 19 травня виконуючого обов'язки голови Державтоінспекції Олександра Єршова. Відповідний документ ГПУ на своїй сторінці у Facebook оприлюднив народний депутат України від фракції "Блок Петра Порошенко" Сергій Лещенко.

"Два тижні тому я написав звернення генпрокурору Шокіну відкрити кримінальне провадження проти головного ДАІшника Єршова, спосіб життя якого не в'язався з його доходами. Прихильники ідеї "це зрада, все пропало" почали волати "навіщо?" Тому що! Тому що кримінальне провадження не відкривають "просто так", для цього необхідно звернення. І ось сьогодні отримав відповідь - Єршов тепер під слідством", - написав він.

ГПУ порушила справу проти Єршова, - нардеп

Фото: відповідь ГПУ на депутатський запит

Нагадаємо, як повідомлялося, ГПУ зможе порушити справу проти Єршова після розслідування Міністерства внутрішніх справ України.

Зазначимо, раніше народний депутат Сергій Лещенко направив запит до ГПУ з проханням перевірити інформацію про доходи Олександра Єршова.

Як повідомляли ЗМІ, раніше Єршов засекретив декларацію про майно та доходи всього керівного складу ДАІ. Так, інформація про доходи чиновника за минулий рік не була оприлюднена. При цьому зазначалося, що в 2013 році його зарплата налічувала близько 12 тисяч гривень.