ua en ru

В. о. голови ДАІ Єршов подав рапорт про відставку

В. о. голови ДАІ Єршов подав рапорт про відставку Фото: Арсен Аваков

Аваков задовольнив рапорт Єршова

Виконуючий обов'язки голови Державної автоінспекції Олександр Єршов подав рапорт про відставку. Про це написав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков у своєму Facebook.

"Інформую. Тільки що від мене вийшов в. о. начальника ДАІ України А. А. Єршов. Він подав рапорт про відставку, який був мною задоволений. За фактами питань, порушених у пресі останнім часом - призначено службове розслідування", - написав Аваков.

Информирую. Только что от меня вышел и.о. начальника ГАИ Украины А.А. Ершов. Он подал рапорт об отставке, который был мн...

Posted by Арсен Аваков on 19 Май 2015 г.

Зазначимо, раніше в ЗМІ з'явилися матеріали розслідування про те, що Єршов та його родина володіють кількома елітними автомобілями, кожен з яких коштує близько 100 тис. дол. Сам Єршов раніше, порушуючи закон "Про доступ до публічної інформації", засекретив декларації про майно та доходи всього керівного складу Державної автоінспекції. Сам він, як повідомлялося в ЗМІ, заробляв близько 12 тис. грн на місяць, якщо вірити його декларації за 2013 р.

Крім того, журналісти звернули увагу на дочок в. о. начальника департаменту ДАІ країни Анастасію і Дарину Ершовых. В своїх акаунтах в соціальних мережах вони нерідко публікують фотографії з шикарними автомобілями і описами різних мандрівок, в які вони літають бізнес-класом і де зупиняються в п'ятизіркових готелях.

Нагадаємо, раніше Аваков звільнив з посади начальника ДАІ Анатолія Сіренко і призначив Олександра Єршова в. о. керівника.