ua en ru

ГПУ порушила справу за пропажу "золотого батона" Януковича, - нардеп

ГПУ порушила справу за пропажу "золотого батона" Януковича, - нардеп ГПУ взялася за пропажу цінностей з "Межигір'я"

Головне слідче управління Генеральної прокуратури України (ГПУ) порушила справу за фактом крадіжки цінностей з резиденції "Межигір'я" в лютому 2014 року Про це йдеться у відповіді заступника голови ГПУ Юрія Столярчука на депутатський запит, розміщеному в Facebook нардепа від БПП Дмитра Добродомова.

"Повідомляємо, що 26.03.2015 року Головним слідчим управління ГПУ в Єдиний реєстр досудових розслідувань внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 185 КК України, за фактом викрадення цінностей з резиденції "Межигір'я", - йдеться в документі.

"Нарешті правоохоронці зреагували на факти зникнення цінностей з Межигір'я, зокрема легендарного "золотого батона Януковича". Мене обурює, що до оприлюднення мною цих фактів крадіжок, нікому з МВС і Генпрокуратури не було справи до цінностей, вартістю в кілька десятків мільйонів доларів, які повинні долучитися як речові докази у корупційних кримінальних справ проти керівників минулого режиму", - прокоментував відповідь ГПУ Добродомов.

Нарешті правоохоронці таки зреагували на факти зникнення цінностей з Межигір'я, зокрема легендарного "золотого батона Ян...

Posted by Дмитро Добродомов on 15 Апрель 2015 г.

Нагадаємо, СБУ розслідує причетність компанії сина Януковича до фінансування тероризму.