ua en ru

ГПУ розслідує справу проти Олександра Януковича за підозрою в ухилянні від сплати податків на 50 млн грн

Генеральна прокуратура розслідує кримінальну справу проти глави холдингу "Мако" Олександра Януковича, який є старшим сином екс-Президента України Віктора Януковича, за підозрою в організації ухилення від сплати податків на 50 млн грн.

Генеральна прокуратура розслідує кримінальну справу проти глави холдингу "Мако" Олександра Януковича, який є старшим сином екс-Президента України Віктора Януковича, за підозрою в організації ухилення від сплати податків на 50 млн грн. Про це на прес-конференції заявив заступник генпрокурора Олексій Баганець, передає кореспондент РБК-Україна.

"ГПУ зареєструвала кримінальне провадження щодо Олександра Януковича, який за попередньою змовою з іншими особами організував ухилення від сплати податків групи компаній "Мако", а також дочірнім підприємством "Артемівський завод шампанських вин", - заявив Баганець.

За словами заступника генпрокурора, дані компанії ухилилися від сплати податків на суму понад 50 млн грн.

Баганець зазначив, що на сьогоднішній день розслідування ускладнене тим фактом, що велика кількість оперативно-розшукових дій проводиться на території Донецької області, де їм перешкоджають озброєні люди.