ua en ru

ГПУ перевіряє факт присутності снайперів у ході перестрілки в Мукачевому

ГПУ перевіряє факт присутності снайперів у ході перестрілки в Мукачевому Фото: Юрій Столярчук

Відповідне звернення на засіданні ТСК озвучив нардеп із БПП

Генеральна прокуратура України перевіряє факт присутності снайперів у ході перестрілки в Мукачевому Закарпатської області. Про це сьогодні в Києві заявив заступник генпрокурора Юрій Столярчук під час засідання тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з питань розслідування обставин конфлікту в Закарпатській області, передає кореспондент РБК-Україна.

"До нас приходять люди і нам кажуть, що були помічені особи, наче схожі на снайперів, на багатоповерхівках неподалік від ТЦ "Антарес". Я не стверджую цей факт, але прошу Вас це перевірити і звернути на це увагу", - звернувся до заступника генпрокурора нардеп від БПП Валерій Пацкан.

Столярчук запевнив, що ГПУ перевіряє цей факт. "У цей момент перевіряється участь всіх осіб, які брали участь і знаходилися біля місця конфлікту, з метою встановлення ступеня їх участі в подіях", - відповів заступник генпрокурора.

Нагадаємо, ТСК щодо конфлікту в Мукачевому відправила на Закарпаття 7 нардепів. Також стало відомо, що в рамках розслідування у Мукачевому було звільнено підполковника СБУ.