ua en ru

ГПУ поки не ставить питання про зняття недоторканності з Королевської та Вілкула

ГПУ поки не ставить питання про зняття недоторканності з Королевської та Вілкула Фото (УНІАН): Наталія Королевська та Олександр Вілкул

При цьому Генпрокуратура має багато запитань до представників "Оппоблока"

На сьогодні не стоїть питання про зняття депутатської недоторканності з народних депутатів України Наталії Королевської і Олександра Вілкула. Про таке в ефірі "5 каналу" заявив прокурор Генеральної прокуратури Владислав Куценко.

"Зараз не ставиться питання про внесення клопотання до парламенту про зняття депутатської недоторканності. У нас дуже багато питань і до Королевської, і до Вілкула, та інших представників в тому числі і "Опозиційного блоку". Дуже багато питань, і ми однозначно з ними зустрінемося і поставимо їх. А можливо і далі щось буде, але це потім", - заявив Куценко.

Нагадаємо, вчора, 2 листопада, слідчий МВС під час погоджувальної ради хотів вручити повістку нардепам від "Опозиційного блоку" Вадиму Новинському, Олександру Вілкулу та Наталії Королевській. Однак нардепів на погоджувальній раді не виявилося.

Глава фракції БПП Юрій Луценко повідомив, що Новинського, Вілкула та Королівську звинувачують у злочинах часів президентства Віктора Януковича, однак пояснив, що поки що у слідства достатньо доказів, щоб заарештувати депутатів.

Пізніше стало відомо, що Королевську та Вілкула викликають на допит 5 листопада.