ua en ru

У ГПУ підтвердили проведення обшуку в будинку Трояна

У ГПУ підтвердили проведення обшуку в будинку Трояна Фото: Генеральний прокурор України Юрій Луценко

Обшук проводився в рамках досудового розслідування справи про хабарництво

Співробітники Генеральної прокуратури спільно з СБУ провели обшук в приміщенні заступника МВС Вадима Трояна. Про це повідомив Генеральний прокурор України Юрій Луценко на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, обшук у Трояна був проведений в рамках слідчих дій у справі про хабарництво.

"У ході спільного з СБУ провадження було задукоментовано і затримано заступника керівника ГО "Громадянський корпус "Азов" Бржезинского, помічника заступника МВС України Іваштенко і громадянина Ш., які підозрюються в систематичному вимаганні із загрозою життю і здоров'ю від представника одного з підприємств коштів на загальну суму понад 1,5 млн гривень. Згідно з даними НСРД 785 тис. гривень зазначені зловмисники розділили між собою і іншими особами", - повідомив Луценко.

В ході спільного з СБУ виробництво було задукоментовано і затриманий заступник керівника ГО "Громадянський корпус "Азов" Бр...

Опубліковано Юрієм Луценком 28 липня 2017 р.

Він також зазначив, що в рамках провадження було проведено 13 обшуків.

"У зв'зв'язку з цим було проведено 13 обшуків, у тому числі в приміщенні заступника МВС В. Трояна. Зазначені кошти виявити не вдалося", - додав Генеральний прокурор України.

Повідомляється, що всім трьом зловмисникам оголошено підозру і обрано запобіжний захід. Крім цього, тривають слідчі дії для встановлення повного складу осіб, які отримували неправомірну вигоду.

Нагадаємо, у МВС назвали інформацію про затримання Трояна на хабарі фейком "сумнівних ресурсів".