ua en ru

До суду передано справу столичних екс-прокурорів, спіймані на хабарі в 150 тис. доларів

До суду передано справу столичних екс-прокурорів, спіймані на хабарі в 150 тис. доларів Фото: ГПУ завершила досудове розслідування у справі прокурорів-хабарників

Заступника голови Подільської прокуратури затримали за хабар у 150 тис. доларів

Прокуратура передала до суду справу колишніх керівників прокуратури Подільського району Києва, яких підозрюють у корупції. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Генеральної прокуратури України.

Повідомляється, що досудове розслідування у кримінальній справі за підозрою екс-заступника прокурора Подільського району міста Києва, який за пособництва колишнього керівника цієї ж прокуратури вимагав та отримав від громадянина неправомірну вигоду в сумі 150 тис. доларів, завершено.


"Саме в таку суму зазначені особи оцінили свої послуги за не притягнення до кримінальної відповідальності рідного брата заявника та закриття кримінального провадження. Всупереч спробам сторони захисту затягнути досудове розслідування, прокурором у кримінальному провадженні обвинувальний акт передано до суду для розгляду по суті", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в листопаді 2015 року у Києві затримали заступника прокурора Подільського району за хабар у 150 тис. доларів.