ua en ru

ГПУ подасть до Ради подання на зняття недоторканності тільки з одного нардепа

ГПУ подасть до Ради подання на зняття недоторканності тільки з одного нардепа Фото: Геннадій Бобов (facebook.com/Bobov Gennadii)

Ще два подання направлено на доопрацювання у САП

Генеральна прокуратура направить на розгляд Верховної Ради України подання на зняття депутатської недоторканності тільки з одного депутата. Про це на своїй сторінці у Facebook написала прес-секретар ГПУ Лариса Сарган.

За її словами, ГПУ має намір домогтися зняття недоторканності з депутата від депутатської групи партії "Відродження" Геннадія Бобова.

"Вивчивши матеріали трьох вистав на народних депутатів в частині фактажу, сьогодні було прийнято рішення направити до Верховної Ради подання на зняття депутатської недоторканності з народного депутата Геннадія Бобова", - написала Сарган.

Сарган також повідомила, що ще два подання щодо нардепів Андрія Лозового ("Радикальна партія") та Євгена Дейдея (партія "Народний фронт") генпрокурор Юрій Луценко повернув до Спеціалізованої антикорупційної прокуратури на доопрацювання.

ПРО – ОБ'ЄДНАННЯ ЄКТИВНІСТЬ Вивчивши матеріали трьох подань на народних депутатів в частині фактажу, сьогодні було прийнято ріше...

Опубліковано Ларисою Сарган 23 травня 2017 р.

Нагадаємо, Національне антикорупційне бюро України проводить розслідування у кримінальних справах щодо народних депутатів Євгена Дейдея і Андрія Лозового.