ua en ru

ГПУ направила в суд справу банди, яка катувала і вбивала людей

ГПУ направила в суд справу банди, яка катувала і вбивала людей Фото: ГПУ

До складу банди входило мешканка Києва і чотири її спільника

Генеральна прокуратура України передала до суду обвинувальний акт у справі банди, яка катувала і вбивала людей. Про це повідомляє генеральний прокурор України Юрій Луценко в Facebook.

"Після майже року досудового слідства ГПУ направила до суду обвинувальний акт у справі про так званих "чорних ріелторів", які звинувачуються у скоєнні кримінальних злочинів, передбачених ст. 257 (бандитизм), ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ч. 4 ст. 190 (шахрайство вчинене в особливо великих розмірах), ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство з корисливих мотивів)", - написав Луценко.

Крім того повідомляється, що досудовим розслідуванням встановлено, що до складу банди входило жінка-мешканка міста Києва та чотири її спільника, які раніше неодноразово судимі за тяжкі та особливо тяжкі корисливі злочини.

В день мого призначення відбулося затримання організованої групи з 5 осіб. Після майже року досудового слідства ГПУ...

Опубліковано Юрієм Луценком 4 квітня 2017 р.

Нагадаємо, в минулому році в Києві була припинена злочинна діяльність бандитського угруповання з 5 осіб, які привласнювали майно людей з допомогою викрадення та катування. Угруповання протягом 2014-2015 років і в поточному році вишукували малозахищених, неблагополучних громадян та одиноких пенсіонерів, викрадали і катували їх, поки жертви не погоджувалися переписати майно на третіх осіб.