ua en ru

ГПУ направила до Ради подання про зняття недоторканності з Лозового

ГПУ направила до Ради подання про зняття недоторканності з Лозового Фото: Андрій Лозовий (facebook.comAndriy.Lozovyi)

ГПУ направила до Ради подання про притягнення Лозового до кримінальної відповідальності

Генеральна прокуратура України направила до Верховної Ради України подання про зняття недоторканності з народного депутата Андрія Лозового. Про це на своїй сторіці у Facebook повідомила прес-секретар генерального прокурора України Лариса Сарган.

"Генеральна прокуратура України направила до Верховної Ради для розгляду подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата України А.С. Лозового", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Генеральна прокуратура України погодила подання на зняття недоторканності з народних депутатів Борислава Розенблата і Максима Полякова, яке ГПУ отримала вчора 20 червня 2017 року, від Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

"Юридична служба ГПУ взяла документи на обробку на відповідність нормам закону "Про Регламент Верховної Ради України"... Тому подати подання до Верховної Ради на вищевказаних нардепів вже завтра, як наполягають окремі народні депутати, для розгляду їх на регламентному комітеті неможливо, оскільки Генеральна прокуратура повинна діяти в рамках чинного законодавства. Генпрокурор прийме рішення про підтримку подання після надходження висновку юридичної служби ГПУ", - повідомляла Сарган.