ua en ru

ГПУ має намір оскаржити рішення ВАСУ по Мосійчуку у Верховному суді

ГПУ має намір оскаржити рішення ВАСУ по Мосійчуку у Верховному суді Фото: Ігор Мосійчук

ГПУ оскаржить рішення суду по Мосійчуку до 27 листопада

Генеральна прокуратура України готує документи для оскарження рішення Вищого адміністративного суду України у справі народного депутата України від Радикальної партії Ігоря Мосійчука у Верховному суді. Про це заявив прокурор Генпрокуратури України Владислав Куценко, повідомляє "112 Україна".

"До 27.11 в цьому році у нас є право оскаржити відповідне рішення суду у Верховному суді України. На даний момент у нас є час, ми готуємо документи, якісно готуємо документи, оспорювати будемо. На даний момент рішення ВАСУ в силу ще не вступило, тому всі процесуальні дії по Мосійчуку продовжаться", - заявив Куценко.

Також він додав, що ніхто не повернув недоторканність Мосійчуку, оскільки рішення суду ще не вступило в законну силу.

"Ніхто недоторканність Мосійчуку не повернув, оскільки рішення суду не вступило в законну силу. Якщо воно в законну силу вступить, то ми можемо говорити про повернення недоторканності, але на даний недоторканності у пана Мосійчука немає. Що стосується запобіжного заходу, на якому ми будемо наполягати, то однозначно ми будемо наполягати на утриманні Мосійчука під вартою", - зазначив прокурор.

Нагадаємо, сьогодні ВАСУ визнав незаконним голосування Ради про зняття недоторканності з Мосійчука.